Vognmand i Nordjylland

Har du brug for en vognmand eller hjælp til krankørsel i Nordjylland? Røgild Entreprenørforretning ApS tilbyder mange former for vognmandskørsel. Vi transporterer og leverer afretningsgrus, knust beton, sten og muldjord til private og erhverv i Nordjylland og til meget fair priser. Vi leverer altid til den aftalte tid og de aftalte betingelser.

Vores vognmand

Vores vognmand hjælper med vognmandskørsel, uanset om du skal bruge ærtesten til gårdspladsen, grus til terrassen, knust beton eller stabilgrus til vejen. Vi kan også hjælpe med bortskaffelse af haveaffald, byggeaffald, murbrokker m.m. Vi varetager desuden en række opgaver indenfor vognmandskørsel med særlig fokus på kran-grab kørsel. Det betyder, at vi med vores moderne og effektive lastbil, kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet transport og hejseopgaver med byggemateriale, bortskaffelse af affald m.m.
Hos Røgild Entreprenør står vi klar til at hjælpe både med store og små projekter. Vi kan blandt andet grabbe sand og grus ind på din ejendom eller sørge for, at dine materialer kommer ind på svært tilgængelige steder. Vi tilbyder også udlejning af containere til for eksempel jord eller affald

Vi tilbyder også at bortskaffe din jord korrekt

En stor del af vores kørsel i Nordjylland består af at bortskaffe jord fra bygge – og anlægsprojekter. Det er vigtigt at jord altid bliver bortskaffet korrekt. Hvis du som privatperson, skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til din kommune. Så kan de nemlig anvise, hvor jorden skal bortskaffes. Dette gælder altid, uanset mængden, hvis jorden der bortskaffes, er forurenet. Forurenet jord skal bortskaffes i en lukket container, så det ikke kan falde af vognen under transporten.
Røgild Entreprenørforretning ApS kan stå for containerkørslen, hvis du har forurenet jord, der skal bortskaffes. Bolius har skrevet en informativ artikel om jord og hvorfor, det er vigtigt at bortskaffe det korrekt. Du kan finde artiklen her.

Krankørsel

Skal du bruge en vognmand i Nordjylland til at løse kran – og hejseopgaver? Så kontakt Røgild Entreprenør ApS i dag, såhjælper vi dig med krankørsel. Vores vognmand er professionel, med den rette ekspertise til at løse dine hejseopgaver. Vi tilbyder blandt andet krankørsel af container, som kan klare opgaver op til 28 tons meter.

Røgild Entreprenørforretning ApS – Din samarbejdspartner

Røgild Entreprenør ApS har, som sagt, stor erfaring med jordkørsel i hele Nordjylland. Vi har base i Arentsminde, Jammerbugt og rykker derfor gerne både nordpå til for eksempel Brønderslev/Løkken eller sydpå til for eksempel Aalborg/Nørresundby. Men jordkørsel er faktisk ikke det eneste vi har stor erfaring med. Vi har også erfaring med vognmandskørsel.
Vores smarte lastbil har både kran, grab, pallegafler og kroge, hvilket giver os en stor fleksibilitet, når vi skal løse dine vognmandsrelaterede opgaver. Vi kombinerer også vognmands- og entreprenøropgaver- det sikre en høj effektivitet.

Kort sagt er din opgave i trygge hænder hos os.

Din vognmand, der hjælper med krankørsel i Nordjylland

Vi står klar til at finde den helt rigtige løsning, når det gælder kran- og vognmandsopgaver.
Vi er din vognmand i Nordjylland. Ring til os på tlf. 40 37 82 69, eller skriv til os på kontakt@r-e-f.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.
Ring til Røgild Entreprenørforretning ApS, når kundeservice og fleksibilitet også er vigtigt for dig.