Snerydning i Aalborg og Nordjylland

Vinteren kan for mange være en kold og mørk tid. Dagene bliver kortere, mens sne og frost melder sin ankomst. Det kolde vejr medfører snerydning af de danske veje og stier, og det kan ofte være op til den enkelte person, virksomhed eller institution at stå for snefejning, inden potentielle ulykker kunne opstå for personer og ejendele.

Hos Røgild Entreprenør Forretning ApS står vi klar til at tilbyde snerydning for private og offentlige institutioner og virksomheder. Vi tilbyder ligeledes snerydning og snefejning for private kunder til lave priser. Det kan her betale sig at bringe sin nabo indover, da dette giver yderligere rabat på bestillingen.

Hvis du, din virksomhed eller institution ønsker hjælp til bekæmpelse af glatføre på fortove og veje, så står vi klar i dit/jeres lokalområde. Vi er istand til at udføre grundig snerydning på mange forskellige arealer eksempelvis: veje, fortove, stier, parkeringspladser og meget mere.

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring snerydning og snefejning, er du velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere står klar til at give personlig rådgivning. Vi tilbyder snerydning i Aalborg og resten af Nordjylland.

Regler for snerydning

For grundejere er det et lovkrav, at sne skal ryddes fra fortovet omkring huset, i indkørslen, havegangen og på trapper foran huset. Det er dermed dit ansvar at foretage snerydning og sikre mod glat føre, hvis du bor på en privat vej.

Dette medfører, at hvis en person falder grundet manglende snerydning eller glat føre på din grund, kan personen søge erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, svie og smerte eller ødelagte genstande. Derudover kan manglende snerydning resulterer i at praktiske opgaver som aflevering af post eller tømning af skraldespande ikke bliver udført.

I de værste tilfælde kan kommunen vælge selv foretage snerydning og snefejning, hvorefter de sender regningen. Ligeledes kan politiet udstede bøde for manglende overholdelse af lovkravet.

Du kan slippe for disse bekymringer ved at bestille snerydning hos os. Vi sørger for en ryddet grund, hvor det er sikkert at færdes for dig og andre. Derudover slipper du for arbejdet i forbindelse med snerydning, og din tid kan bruges mere konstruktivt.

Bestil snerydning

Hvis både du og din nabo bestiller snerydning hos os, giver vi jer 10% i rabat.


Snefejning af fortov (1.000 kr. inkl. moms)
Snerydning af større stiarealer
Snefejning af hjørnegrund (1.375 kr. inkl. moms)
Snerydning af parkeringsplads udføres med traktor og klapplov.