EPDM faldunderlag i Nordjylland

Professionel og sikker løsning på faldunderlag

Mangler du en professionel og pålidelig leverandør af arbejde inden for faldunderlag / gummi i Nordjylland? I så fald er du kommet til den rette.

Røgild Entreprenør Forretning ApS har nemlig de sidste 3 år beskæftiget sig inden for dette område, og kan helt sikkert også løfte din opgave og hjælpe dig med netop dit faldunderlag uanset om det er gummi, faldgrus eller andet faldunderlag du står og mangler.

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder såvel som privatpersoner i Brovst, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vores dygtige medarbejder står altid klar til at tage i mod dig og dine ønsker: fortæl, hvad din opgave indebærer så finder vi en løsning sammen.

Faldunderlag til legepladser skaber tryghed

Legepladser skal danne trykke og inspirerende rammer for børnenes udfoldelser. Hvis børnene skal have det fulde udbytte af de spændende legeredskaber , skal de imidlertid også kunne boltre sig i dem uden risiko for at komme til skade , hvad enten det drejer sig om traditionelle legepladser , naturlegepladser eller multibaner.

Derfor er det vigtig , at underlaget er i orden. På den måde kan man minimere følgerne af fald og undgå specielt skader på hovedet.

Faldunderlaget skal skabe trykhed , men det skal også harmonere med legepladsen. Derfor opfordrer vi dig til at tage Røgild Entreprenør med på råd.
Vi giver dig mere at vælge imellem og sørger for, at underlaget overholder reglerne.

Vi tilbyder:

Helstøbt gummi
Kunstgræs
Gummifliser

Faldsand
Faldgrus
Udendørs fitness

Gummi flis
Legepladser
Multisportsbaner
Bænke

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at få udført flisearbejde eller ønsker personlig rådgivning omkring dit projekt, så kan du kontakte os på tlf. 40 37 82 69 eller sende en mail på kontakt@r-e-f.dk. Du kan også udfylde onlineformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud på dit fliseprojekt.

Galleri